sas - Copy
Alexandru Munteanu – urbanist 
Președinte, “Muntele” organizației noastre. Complet dedicat problemelor urbane, Alexandru conduce organizația cu energie și angajament, lăsând loc pentru umor și bunăvoință.


Andrei Vatamaniuc – arhitect
Este vocea rațională care „mai taie” din nebunia noastră. Cu o experiență profundă în arhitectură și dragoste pentru Pink Floyd, Andrei aduce ordinea și profunzimea în proiectele noastre.


Maria Axenti – antropologă
Persoana care scrie “frumos” despre și pentru CU. Maria combină activitatea de ghid de turism, urbanismul, facilitarea, munca de cercetare și are nevoie de mai mult somn.

Ion Ungureanu – ecolog
El este ecologistul echipei, care îngrijește de natură și starea sufletelor fiecăruia din noi. Ion este întotdeauna pozitiv, gata să îmbrățișeze și să facă desene minunate.

IMG_7788-2
Anetta Dabija – diplomat / istoric / cercetătoare
Aprigă susținătoare a centrului istoric și patrimoniului construit. Crede că Chișinăul nu poate exista fără acest nucleu și încearcă să facă ceva pentru păstrarea lui. Crede că urbanismul și patrimoniul merg mână-n mână de asta a decis să ni se alăture.

marI - Copy
Maria Ivanov – arhitect junior și lucrător cultural
În timp ce întreaga echipă „se agită”, Maria, ca un adevărat introvert, rămâne calmă și observativă. În spatele naturii sale timide, o lume fantastică creatoare își are viața paralelă, totul despre imagini, grafică și design.

mih - Copy
Mihai Stamati – designer de obiect
Cel mai serios designer de obiect din lume. Elevilor lui sau novicilor le-ar putea să le fie frică de el, dar cu toții îi cunoaștem bunătatea, simțul subtil al umorului și dorința de a crea obiecte.